Despre noi

  • Mesajul fondatorului
  • Misiune, Valori
  • Responsabilitate Sociala
Ne dorim și vă dorim să vă lăsați cuprinși de "starea de bine" care se află la baza misiunii companiei noastre. Suntem unul dintre liderii pieței românești la majoritatea categoriilor în care suntem prezenți, dar ne place să credem că nu cifrele de vânzări sunt cele care ne reprezintă ci lucrurile care stau în spatele cifrelor: gustul bun, starea de bine și nenumăratele surprize plăcute pe care le oferim consumatorilor noștri. Punem suflet și pasiune în tot ceea ce facem și căutăm să insuflăm această stare de bine pretutindeni, oferindu-vă, de peste două decenii, produse de cea mai bună calitate, împreună cu grija pentru fiecare detaliu. Aceeași pasiune ne determină să inovam permanent în tot ceea ce facem, fie că este vorba de arome, ingrediente, forme, ambalaje sau felul în care produsele noastre ajung la dumneavoastră. Este datoria noastră să inovăm și să testăm permanent noi produse și noi rețete, alocând sume importante investițiilor în cercetare și dezvoltare. În același timp, încercăm să vă fim mereu aproape, să vă cunoaștem preferințele și să fim primii care vă surprind cu produsele pe care vi le-ați dorit. Suntem mândri că facem toate aceste lucruri, cu ajutorul oamenilor noștri, în unităţi de producţie locale, astfel încât să vă puteţi bucura oricând, oriunde, de savoarea și confortul delicateselor care poartă semnătura companiei noastre. De altfel, tot ceea ce facem aici, la Alka, pleacă de la înțelegerea nevoilor și preferințelor oamenilor. Este o dovadă de respect și de apreciere față de consumatorii și partenerii noștri, la al căror succes ne simțim datori și mândri să contribuim. Fie că ne preferați pentru gustul unic al delicateselor de pe masă dumneavoastră, fie pentru parteneriatul câștigător pe care l-am construit împreună, vă mulțumim și vă asigurăm că vom continua să răspundem la fel nevoilor și așteptărilor fiecăruia. Vom face acestea rămânând fideli standardelor care ne recomandă printre liderii acestei piețe. Cu prietenie, Amir Krenzia - Fondator Alka.
Misiune "Noi, Alka, punem suflet în tot ceea ce facem, oferind produse potrivite pentru a crea o stare de bine." Viziune "Să fim recunoscuţi ca un challenger inovator al pieţei, satisfăcând întru totul aşteptările clienţilor şi consumatorilor noştri." Valorile Alka Inovaţie: creăm valoare prin idei, produse, servicii, prin noi modalităţi de colaborare şi comunicare cu clienţii şi consumatorii noştri. Integritate şi Respect: suntem corecţi şi responsabili, arătând respect pentru societate, partenerii şi consumatorii noştri. Flexibilitate: avem abilitatea de a ne adapta strategiile, deciziile şi acțiunile în funcţie de circumstanţe. Dezvoltarea şi Împărtăşirea Know-how-ului: Încurajăm dezvoltarea profesională, îmbunătăţirea cunoştinţelor şi transmiterea acestora la nivelul întregii organizaţii. Apartenenţă şi Dedicare: ALKA este mai mult decât un loc de muncă, este o echipă faţă de care ne simţim ataşaţi, implicându-ne cu tot sufletul în ceea ce facem. Munca în Echipă - Fiecare individ are importanţa lui în lanţul de succes, dar credem în munca în echipă; Echipa este mai mult decât suma valorilor indivizilor.

Alka Cod de Conduita in Afaceri
Politica Drepturilor Omului_Alka Trading Co
Politica Drepturilor Omului_Alka Co
Politica Alka de Comert Etic
“Grupul Alka a fost înființat în 1994 ca investiție de tip greenfield. Alka era atunci prima companie în România producătoare & distribuitoare de cafea măcinată ambalată, vidată și în pliculețe. De atunci Alka a investit zeci de milioane euro în tehnologie și în dezvoltarea afacerilor. Afacerile Alka Group acoperă multe categorii, cu prezență pe întreg teritoriul României cât și în afara acestuia. Alka susține prin activitățile sale mii de familii ale sutelor de angajați direcți și având direct și indirect zeci de mii de parteneri. La fel de important constituie faptul că Alka este unul dintre marii contribuitori la bugetul statului. Noi, la Alka, suntem foarte mândri de rolul important în economia României.”