Distribuție

Să fii partener Alka înseamnă să faci parte dintr-o echipă profesionistă care acționează conform unor standarde înalte de calitate și conduită în afaceri. Avantajele parteneriatului se traduc prin profesionalism, siguranță, calitate.

În prezent distribuția Alka Group acoperă un univers de peste 30.000 puncte de desfacere și se bazează atât pe propria forță de distribuție cât și pe parteneri externi. Distribuția internă acoperă 7 centre regionale: Mogoșoaia și Glina (Ilfov), Pitești, Ploiești, Timișoara, Cluj Napoca, Bacău, Brăila, Constanța, Oradea și Focșani - și deservește peste 8.000 de puncte de desfacere; cele 11 zone sunt centre logistice care asigură acoperirea în permanență a întregii țări. În restul zonelor distribuția se face prin parteneri locali.

Performanța activității de distribuție este monitorizată printr-un sistem informatic integrat de Trade Marketing & Distribution care permite permanent control, rapoarte de situații, analize și astfel asigură un flux continuu de aprovizionare.